Nu har vi bott 1 vecka..

Vi har nu bott en vecka i huset, det börjar ta form ordentligt med inredningen..vissa tavlor har kommit på plats och hyllor har kommit upp..Bla denna fina, fina båt som vi fick av svärfar, den hade stått o skräpat på hans jobb  på GP så den tog vi mer än gärna..den gjorde sig bra på den randiga väggen..
 
Barnen utnyttjar vardagsrummet till max, de bygger stora kojor, åker skridskor med strumporna och springer maraton...jaa det känns som att ytan finns och vi får gott om plats..jag har tom tomma lådor över i köket! :) det känns helt fantastiskt, har dock inte hämtat alla flyttlådor hos min mormor än. det får bli i helgen när Martin är hemma..Han har hunnit med både en Italien resa och en Stocholms resa med jobbet och är inte hemma fören onsdag kväll denna vecka!
När Martin är borta står det still, jag skruvar lite hyllor här och där men inga större grejer ger jag mig på..
Ett par stolar till skruvades ihop igår, gjorde susen, nu slipper vi sitta vid "fin bordet" i vardagsrummet.
 
Det stora badrummet blir ett projekt för Martin, det ser jag fram emot..Tänk att äntligen få ett badkar igen, de har jag längtat efter..men det dröjer nog ett par månader dit..vi nöjer oss med duschen som vi har på lilla toaletten!
Den gjorde sig bra mot den röda mosaik väggen :)
Kontoret har Martin hunnit greja med en del oxå, och det viktigaste kom upp på väggen....
Gittarrerna, en saknas på bild som inte fick plats..åh jag som tyckte att han skulle göra sig av med åtminstone hälften! Men nu har han ju faktiskt plats för dom..
Så här blev tvättstugan, två tvättmaskiner bakom luckorna som syns på höger sida..de sitter ergonomisk så man ska slippa böja sig och vika ryggen! Funkar super fint! Mitt torkrum som ligger alldeles intill är fortf. inte färdigt så ingen bild på det!
 
 

Vi har flyttat in!

Det var ett tag sen jag uppdaterade det finns många anledningar till det, har vart väldigt stökigt o rörigt när vi började projektet inomhus så lusten till att ta kort har inte varit så stor..men så här långt har vi nu kommit och nu bor vi här på heltid..det finns mycket kvar att fixa me men det tar vi undan för undan...
Toaletten den lilla, den stora toaletten är inte färdig, men vi får klara oss med 1..
Hallen..
Vardagsrummet..
Mer vardagsrum-tv rum
Mys rum
Meyas rum, som för tillfälligt är lite tomt, vi har inte riktigt bestämt än vad hon ska ha här inne...
Gästrummet - Barnens tv-rum
Garderoben Walk in closet här ska det sitta skjutdörrar som inte har kommit upp än..det ska även sitta hyllor på väggarna så kläder som skjortor, klänningar osv kan hängas upp..
Vårt sovrum, dörren som syns i rummet är in till Martins musikrum där är det stökigt så ingen bild denna gång ;)
RSS 2.0