NU är det NÄRA!

Snart går startskottet.det är bara två dagar kvar nu..
sen kör vi..

Grävare och lastare ska vara på plats på Måndag och det är då allt börjar..Hurra!!

Jag ska givetvis vara på plats med kamera och fota ögonblicket..Detta kommer läggas ut här i bloggen..anldeningen till att jag inte har lagt ut inlägg på länge är att jag just väntar på startskottet så man
bara kan blogga på sen..

Har haft ett väldigt inspirerande samtal med Meyas klasskompis pappa..De har byggt sitt hus och var färdiga för ca 1,5 år sen..han gav så mycket tips och jag bara suger in sån info..jag är så tacksam och tar gärna emot det ska jag säga..saker som han sa har jag inte ens funderat över..

Vi håller just nu på att välja färg till Ytterpanelen som nu har kommit..men VAD ska man ha..Joo vi ska ha ett VITT hus men alla dessa VITA färger gör mig galen!!..det finns en mängd miljoner att välja på..men han sa att man ska kolla på vad fönstren har för färg så inte de blir "rökiga" jaa gula typ mot husväggen..han har en poäng så det tog jag till mig..vi pratade även om golvlistor..Att det ska va så mycke..men de e klart vad hade jag förväntat mig??

Idag satte Martin o min far upp förtältet på husvagnen som nu står uppställd och väntar på byggarna som sja ha kaffe paus i den när de sätter igång..
Imorn ska vi fixa till golvet och ställa dit lite grejer som ska finnas tillgängliga..
Nu håller vi tummarna för BRA väder och inga som helst konstigheter som kan dyka upp..

Tack o Hej, nu tar jag Helg

Heelg & Vår!

Nu är våren här!!

Vädret är heelt fantastiskt häärligt..

Idag har vi haft barnkalas för brorsonen..hans kompisar och mina tjejer var me o fira..En super fin och god biltårta blev vi bjudna på..Mums!!

Sen skulle ja o Meya åka in till Tibro för att hämta barnen Liam & Julia..Men Julia fick panik och ville inte alls åka med i min bil..Så hon fick bli kvar hemma med sin mamma medan Liam hoppa in i bilen och var så nöjd över att få följa me o leka :)

Bygget går sakta framåt. Alla utterstommar är nu färdigt..Martin är just nu i snickeriverkstan och spikar innerväggar..och jaa det verkar gå framåt tack o lov..V.14 kära vänner händer det grejer..dåå börjar vi gräva och fylla!!Yippie..
Husvgan har vi oxå köp så den kommer ställas upp på plats när det är dax att börja..ska bli riktigt spännande o se vart det slutar detta..kommer huset kunna resas i maj??jaa det är stoora frågan men en självklarhet som jag ser det nu!!

Och bäst av allt..Jag är nu godkänd i Barns Lärande, o jaa är super glad att alla höstens kurser nu är avslutade så nu ger jag mig på vårens istället..häärligt!!!

Lägger in en bild på min Is-prinsessa som fick sina första medalj förra helgen..

snacka om stolt!

Pinnar utplacerade..

Nu så är pinnarna utplacerade på tomten..Kommunen gjorde detta i förra veckan, i söndags var ju vädret såå himla vackert så jag var bara tvungen att åka dit o fota lite...


Jaa här ser man vår tomt..här kommer huset ligga..V. 14 gjuter vi grunden!!!


En skitig bil brevid tomten..Häärlig utsikt när solen kikar fram..

Veckan som varit har inte vart jätte bra :( Martin har legat i influensan och likaså My..My är fortf. sjuk och har hög feber..jag började känna igårkväll att ngt var på G, fick riktig feberfrossa, men nu på dan har det faktiskt vart rätt OK..jag sitter iaf upp men orkar inget!!

Meya är än så länge frisk o jag hoppas verkligen att hon får vara det..slänger in lite bilder på Meya när hon tränar..duktiga stora tjejen som övar på en axel..fast de blir bara trehopp än så länge av de..men men öva skadar inte!


förbereder hopp..


Landning på en fot..Duktig tjej..

RSS 2.0